Mòbil Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Cassette Beasts es prepara per al multijugador i el llançament a mòbils

Cassette Beasts es prepara per al multijugador i el llançament a mòbils

L’editorial Raw Fury i el desenvolupador Bytten Studio han anunciat que el RPG d’exploració i col·lecció de monstres Cassette Beasts rebrà una important actualització el 20 de maig, introduint funcionalitats multijugador. Aquesta actualització permetrà als jugadors formar grups de fins a vuit amics, participar en batalles amb normes personalitzades i col·laborar en batalles cooperatives.

A més de l’actualització multijugador, el mateix dia començarà un esdeveniment de col·laboració amb Moonstone Island, que inclourà vestits temàtics i una nova incorporació al catàleg d’esperits de Moonstone Island.

A més a més, Cassette Beasts ampliarà el seu abast amb el llançament mòbil, amb la promesa de portar el joc a nous públics. S’espera que es revelin més detalls sobre el llançament mòbil el mes següent.

Cassette Beasts està actualment disponible a Xbox Series, Xbox One, Nintendo Switch i PC, incloent-hi Steam i Microsoft Store, i també es pot accedir a través de Xbox Game Pass.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.