Mòbil Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Cassette Beasts es prepara per al multijugador i el llançament a mòbils

L’editorial Raw Fury i el desenvolupador Bytten Studio han anunciat que el RPG d’exploració i col·lecció de monstres Cassette Beasts rebrà una important actualització el 20 de maig, introduint funcionalitats multijugador. Aquesta actualització permetrà als jugadors formar grups de fins a vuit amics, participar en batalles amb normes personalitzades i col·laborar en batalles cooperatives.

A més de l’actualització multijugador, el mateix dia començarà un esdeveniment de col·laboració amb Moonstone Island, que inclourà vestits temàtics i una nova incorporació al catàleg d’esperits de Moonstone Island.

A més a més, Cassette Beasts ampliarà el seu abast amb el llançament mòbil, amb la promesa de portar el joc a nous públics. S’espera que es revelin més detalls sobre el llançament mòbil el mes següent.

Cassette Beasts està actualment disponible a Xbox Series, Xbox One, Nintendo Switch i PC, incloent-hi Steam i Microsoft Store, i també es pot accedir a través de Xbox Game Pass.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Mòbil

Niffelheim, ara disponible a Google Play Pass

Niffelheim, el joc de rol de supervivència desenvolupat per Ellada Games, ja està disponible a Google Play Pass. Els jugadors
Skip to content