PlayStation

Stellar Blade estrenarà una demo el 29 de març

Stellar Blade estrenarà una demo el 29 de març

La demo del joc d’acció i aventures de Shift Up, Stellar Blade, està programada per llançar-se el 29 de març. La demostració donarà als jugadors una primera mirada al joc, començant des del principi on la protagonista Eve, emprèn una missió per recuperar la terra de l’àlien Naytiba.

La demo promet incloure una fase de tutorial, permetent als jugadors acostumar-se a les característiques de combat i explorar l’entorn postguerra d’Eidos 7, una ciutat humana assetjada per forces alienígenes. Els desenvolupadors també han insinuat una sorpresa per a aquells que completen la primera fase.

A més d’experimentar el combat a 60 fps del joc, els jugadors podran sentir la immersiva retroalimentació hàptica a través del DualSense. Les dades desades de la demo es podran transferir al joc complet, que està previst que es llanci el 26 d’abril, sempre que les dades estiguin emmagatzemades al sistema PS5.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.