Nintendo Ordinador PlayStation

Corpse Party II: Darkness Distortion ens aterrirà aquesta tardor

Corpse Party II: Darkness Distortion ens aterrirà aquesta tardor

Marvelous Europe i MAGES han anunciat el pròxim llançament de Corpse Party II: Darkness Distortion. Previst per a un llançament físic i digital a Europa i Austràlia, i un llançament digital a Amèrica del Nord, el joc estarà disponible a la Nintendo Switch, PlayStation 4 i Windows PC a través de Steam a la tardor de 2024.

La darrera entrega de la clàssica sèrie d’horror japonesa presenta als jugadors un nou repartiment de personatges i una nova narrativa centrada a l’espantós Hospital Amare Est Vivere. Els jugadors es uniran als amics de l’institut Haruka Nanami, Nemu Takanashi i Maria Hitsugi mentre desperten involuntàriament una maledicció de fa dècades mentre transmeten la seva exploració per guanyar més seguidors.

Corpse Party II: Darkness Distortion promet una barreja de visuals 3D actualitzats i l’estil de narració de novel·la visual característic de la sèrie, complet amb àudio binaural i locucions originals en japonès. El joc ofereix una combinació de perspectives de tercera i primera persona, millorant l’experiència d’horror immersiva.

Amb sis capítols principals, escenaris addicionals i nombrosos “Wrong Ends”, el joc està dissenyat per seduir tant als nous jugadors com als veterans de la sèrie. Les reserves per a l’edició física estàndard de la Nintendo Switch s’obriran aviat amb un preu de 49,99 €. Més detalls sobre la disponibilitat digital s’anunciaran en el futur.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.