Nintendo Ordinador PlayStation

Corpse Party II: Darkness Distortion ens aterrirà aquesta tardor

Marvelous Europe i MAGES han anunciat el pròxim llançament de Corpse Party II: Darkness Distortion. Previst per a un llançament físic i digital a Europa i Austràlia, i un llançament digital a Amèrica del Nord, el joc estarà disponible a la Nintendo Switch, PlayStation 4 i Windows PC a través de Steam a la tardor de 2024.

La darrera entrega de la clàssica sèrie d’horror japonesa presenta als jugadors un nou repartiment de personatges i una nova narrativa centrada a l’espantós Hospital Amare Est Vivere. Els jugadors es uniran als amics de l’institut Haruka Nanami, Nemu Takanashi i Maria Hitsugi mentre desperten involuntàriament una maledicció de fa dècades mentre transmeten la seva exploració per guanyar més seguidors.

Corpse Party II: Darkness Distortion promet una barreja de visuals 3D actualitzats i l’estil de narració de novel·la visual característic de la sèrie, complet amb àudio binaural i locucions originals en japonès. El joc ofereix una combinació de perspectives de tercera i primera persona, millorant l’experiència d’horror immersiva.

Amb sis capítols principals, escenaris addicionals i nombrosos “Wrong Ends”, el joc està dissenyat per seduir tant als nous jugadors com als veterans de la sèrie. Les reserves per a l’edició física estàndard de la Nintendo Switch s’obriran aviat amb un preu de 49,99 €. Més detalls sobre la disponibilitat digital s’anunciaran en el futur.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content