Nintendo Ordinador

Pepper Grinder arriba a PC i Nintendo Switch carregat d’acció

Desenvolupat per Ahr Ech i publicat per Devolver Digital, Pepper Grinder introdueix els jugadors a una mecànica que permet a la protagonista, Pepper, navegar per sota de la terra amb l’agilitat d’un dofí a l’aigua.

En aquesta aventura d’acció plena d’acció, els jugadors trobaran una barreja de seqüències de plataformes, trencaclosques i combat, tot ambientat en un món pixelat bellament elaborat. Els controls responsius del joc i la banda sonora dinàmica prometen oferir una experiència de joc interessant.

La història comença amb Pepper sobrevivint a una tempesta que destrueix el seu vaixell, deixant-la tirada en una illa ocupada pels lladres Narlings. Armada amb la seva perforadora, Grinder, Pepper emprèn una missió per recuperar el seu tresor d’aquests adversaris i del seu líder enigmàtic.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content