Nintendo PlayStation

Everdream Valley arribarà en format físic a consoles

L’encant de la vida rural i la màgia nocturna d’Everdream Valley aviat es podrà gaudir en format físic per a PlayStation 5 i Nintendo Switch. Aquest estiu, els jugadors tindran l’oportunitat de submergir-se en una aventura a la granja dels seus avis. Les reserves ja estan obertes, i el joc es llançarà el 19 de juliol.

L’edició física del joc no només porta l’experiència completa de collita i animals, sinó que també inclou bonificacions especials com dos fulls d’adhesius exclusius i un mapa del joc. Els jugadors podran restaurar la granja, interactuar amb una àmplia varietat d’animals i descobrir els misteris que s’amaguen darrere dels seus somnis màgics.

Amb més de 13 races de gossos per triar i la possibilitat d’entrenar la teva mascota, així com gats que es poden unir a la diversió, Everdream Valley promet una experiència personalitzada i relaxant. Les nits al vall revelen una dimensió màgica on els jugadors es poden transformar en animals i participar en minijocs que afectaran la vida a la granja.

A més de les tasques agrícoles, hi ha una varietat d’activitats recreatives com acampar, pescar, cuinar i buscar tresors, permetent als jugadors gaudir de l’aventura al seu propi ritme.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content