Nintendo PlayStation

Everdream Valley arribarà en format físic a consoles

Everdream Valley arribarà en format físic a consoles

L’encant de la vida rural i la màgia nocturna d’Everdream Valley aviat es podrà gaudir en format físic per a PlayStation 5 i Nintendo Switch. Aquest estiu, els jugadors tindran l’oportunitat de submergir-se en una aventura a la granja dels seus avis. Les reserves ja estan obertes, i el joc es llançarà el 19 de juliol.

L’edició física del joc no només porta l’experiència completa de collita i animals, sinó que també inclou bonificacions especials com dos fulls d’adhesius exclusius i un mapa del joc. Els jugadors podran restaurar la granja, interactuar amb una àmplia varietat d’animals i descobrir els misteris que s’amaguen darrere dels seus somnis màgics.

Amb més de 13 races de gossos per triar i la possibilitat d’entrenar la teva mascota, així com gats que es poden unir a la diversió, Everdream Valley promet una experiència personalitzada i relaxant. Les nits al vall revelen una dimensió màgica on els jugadors es poden transformar en animals i participar en minijocs que afectaran la vida a la granja.

A més de les tasques agrícoles, hi ha una varietat d’activitats recreatives com acampar, pescar, cuinar i buscar tresors, permetent als jugadors gaudir de l’aventura al seu propi ritme.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.