Núvol

Amazon Luna anuncia una col·laboració amb GOG

Amazon Luna anuncia una col·laboració amb GOG

Amazon Luna, el servei de jocs en núvol d’Amazon, està a punt d’ampliar la seva oferta de jocs mitjançant una col·laboració amb GOG (Good Old Games). Aquesta col·laboració permetrà als membres de Amazon Prime i als subscriptors de Luna+ accedir a una varietat de jocs de GOG directament a través de Luna. El servei té com a objectiu proporcionar més flexibilitat i opcions als jugadors, permetent-los jugar en una àmplia gamma de dispositius, inclosos Amazon Fire TV, tauletes Fire, televisors compatibles, dispositius mòbils (iOS i Android) i dispositius d’escriptori (PC, MacBooks, Chromebooks).

La integració significa que els clients poden jugar als jocs de GOG que ja posseeixen i també comprar nous jocs per jugar a Luna. És destacable que els jocs de GOG comprats a través de Luna inclouran una llicència de joc tradicional, que permetrà jugar-hi sense connexió mitjançant PC. Aquesta mesura també simplifica el procés perquè els desenvolupadors de jocs portin els seus jocs a Luna, augmentant potencialment el seu abast i els seus ingressos.

L’anunci destaca la inclusió de clàssics de PC com Stardew Valley així com títols AAA populars com la sèrie The Witcher i Cyberpunk 2077. Amb aquesta actualització, els jugadors tindran l’opció d’utilitzar diversos controladors, incloent-hi el comandament de Luna amb tecnologia Cloud Direct, que promet jocs amb una latència més baixa.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.