Xbox

Filtrades imatges de la Xbox Series X purament digital

Filtrades imatges de la Xbox Series X purament digital

eXputer, mitjà que prèviament havia filtrat imatges de models anteriors, ha publicat fotos de la futura Xbox. Segons comenta, el nou model de Xbox Series X seria totalment blanc, i no comptaria amb disc dur, convertint-la en un model purament digital. Aquesta nova incorporació a la línia es preveu que arribi a les botigues aquest estiu.

La pròxima consola no és només una variant de color; també presumeix d’un dissipador de calor millorat entre els seus components interns. No obstant això, no s’han informat d’altres millores significatives. Es preveu que l’estratègia de preus de la Xbox Series X blanca sigui més assequible que l’actual Xbox Series X estàndard, que actualment té un preu de 549,99 euros.

El disseny de la nova consola s’ha compartit amb eXputer a través d’imatges confidencials, que revelen l’absència d’una unitat de disc i confirmen que els arranjaments dels perifèrics i ports romanen en gran part inalterats respecte als models actuals.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.