PlayStation

PlayStation Plus presenta la selecció de jocs d’abril

Sony ha anunciat la darrera selecció de jocs mensuals per als usuaris de PlayStation Plus. A partir del 2 d’abril, els membres podran endinsar-se en una àmplia gamma de mons virtuals, des de llançar encanteris fins a embarcar-se en aventures pixelades i participar en combats intensos.

El plat fort, Immortals of Aveum, és un joc de trets màgic en primera persona per a un sol jugador disponible a la PS5. Els jugadors seguiran la història de Jak, un personatge que es troba enmig d’un conflicte bèl·lic, forjant aliances i defensant noves colònies.

Minecraft Legends, una nova visió del mític joc de construcció amb blocs, ofereix una aventura de fantasia que desafiarà tant als jugadors nous com als experimentats. Per als qui gaudeixen d’un repte, Skul: The Hero Slayer estarà disponible. Aquest joc d’acció intens transforma els jugadors en Skul, un esquelet petit però poderós en una missió per salvar els seus germans dimonis de la captivitat.

Aquests jocs estaran disponibles per als membres de PlayStation Plus per descarregar fins al 6 de maig. A més, els membres tenen fins a l’1 d’abril per descarregar els jocs de març.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content