PlayStation

Final Fantasy XVI anuncia la data de llançament de ‘The Rising Tide’

Final Fantasy XVI anuncia la data de llançament de ‘The Rising Tide’

Square Enix ha revelat durant la PAX East 2024 que l’esperat DLC “The Rising Tide” per a Final Fantasy XVI estarà disponible el 18 d’abril per a la PlayStation 5. Aquest llançament segueix al primer DLC de pagament “Echoes of the Fallen” i completa l’experiència d’expansió per a l’aclamat RPG d’acció. Els jugadors poden adquirir tots dos capítols a través del passi d’expansió de Final Fantasy XVI a un preu especial.

En aquesta nova aventura, els jugadors viatjaran a Mysidia, una terra secreta, per descobrir la història tràgica d’un poble oblidat i respondre a la misteriosa petició d’ajuda pel Dominant de Leviatà. Els qui adquireixin “The Rising Tide” o el passi d’expansió rebran bonificacions especials, incloent-hi l’espasa Curtana de Final Fantasy XIV i música icònica per ambientar la seva base.

A més, el 18 d’abril, juntament amb el llançament de “The Rising Tide”, Final Fantasy XVI rebrà l’actualització gratuïta Ver. 1.30, que inclourà millores en el sistema de joc com la funció “Desplaçament ràpid en missions”, icones actualitzats per a missions importants, la capacitat de desar fins a cinc conjunts d’habilitats, ajustos en habilitats i accessoris, personalització de controls, i noves opcions en el mode Foto, entre altres.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.