Jocs en català Ordinador

L’aventura espacial Nienix: Cosmic Warfare ara disponible en català

L’univers dels videojocs s’ha expandit amb la traducció al català del RPG d’acció espacial, Nienix: Cosmic Warfare. Desenvolupat i distribuït per HolmCom, el joc convida els jugadors a embarcar-se en un viatge a través de galàxies en guerra a la recerca de l’artefacte llegendari conegut com a Nienix. Aquest objecte tan desitjat és la clau del poder a través de l’univers, i els jugadors hauran de navegar a través de batalles espacials i de progressió estil RPG per aconseguir-lo.

Nienix: Cosmic Warfare ofereix una gran varietat de característiques que s’adapten a diferents estils de joc. Els jugadors poden esquivar una tempesta de bales, personalitzar els seus personatges amb habilitats i equipament especial, i participar en una campanya cooperativa amb fins a 6 jugadors. Per aquells que prefereixen el joc competitiu, hi ha modes que poden acollir fins a 40 jugadors.

L’univers del joc es genera de forma procedimental, assegurant una experiència diferent i emocionant en cada sessió de joc. Després de completar la campanya de més de 15 hores, els jugadors poden desbloquejar la dificultat “Continuum”, que introdueix nous enemics, objectes i reptes.

L’equip del Projecte Ce Trencada s’ha assegurat que la traducció i adaptació al català siguin de la màxima qualitat, amb tots els aspectes del joc totalment traduïts, incloent-hi correccions i revisions.

Nienix: Cosmic Warfare està disponible a Steam, oferint una immersiva aventura espacial tant per a joc individual com en grup.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.