Jocs en català Ordinador

L’aventura espacial Nienix: Cosmic Warfare ara disponible en català

L’univers dels videojocs s’ha expandit amb la traducció al català del RPG d’acció espacial, Nienix: Cosmic Warfare. Desenvolupat i distribuït per HolmCom, el joc convida els jugadors a embarcar-se en un viatge a través de galàxies en guerra a la recerca de l’artefacte llegendari conegut com a Nienix. Aquest objecte tan desitjat és la clau del poder a través de l’univers, i els jugadors hauran de navegar a través de batalles espacials i de progressió estil RPG per aconseguir-lo.

Nienix: Cosmic Warfare ofereix una gran varietat de característiques que s’adapten a diferents estils de joc. Els jugadors poden esquivar una tempesta de bales, personalitzar els seus personatges amb habilitats i equipament especial, i participar en una campanya cooperativa amb fins a 6 jugadors. Per aquells que prefereixen el joc competitiu, hi ha modes que poden acollir fins a 40 jugadors.

L’univers del joc es genera de forma procedimental, assegurant una experiència diferent i emocionant en cada sessió de joc. Després de completar la campanya de més de 15 hores, els jugadors poden desbloquejar la dificultat “Continuum”, que introdueix nous enemics, objectes i reptes.

L’equip del Projecte Ce Trencada s’ha assegurat que la traducció i adaptació al català siguin de la màxima qualitat, amb tots els aspectes del joc totalment traduïts, incloent-hi correccions i revisions.

Nienix: Cosmic Warfare està disponible a Steam, oferint una immersiva aventura espacial tant per a joc individual com en grup.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Skip to content