Ordinador PlayStation

Ghost of Tsushima Director’s Cut arribarà a PC el 16 de maig

Ghost of Tsushima Director’s Cut arribarà a PC el 16 de maig

L’aclamat joc d’acció i aventura de món obert, Ghost of Tsushima Director’s Cut, arribarà oficialment als jugadors de PC el 16 de maig. Això suposa una expansió significativa per al títol, que fins ara havia estat exclusiu per als jugadors de PlayStation.

Desenvolupat per Sucker Punch Productions i portat a PC per Nixxes Software, la Director’s Cut inclou el joc base complet, l’expansió de l’Illa Iki i el mode multijugador cooperatiu en línia. Els jugadors de PC podran gaudir de diverses característiques específiques, com el suport per a resolucions de 21:9, 32:9 i fins i tot 48:9 per a configuracions de triple monitor.

La versió de PC també fa servir tecnologies d’optimització de rendiment, incloent-hi NVIDIA DLSS 3, AMD FSR 3 i l’escalatge Intel XeSS. A més, el joc donarà suport a la retroalimentació hàptica i als gatells adaptatius per a una experiència més immersiva.

Els fans ja poden afegir Ghost of Tsushima Director’s Cut a la seva llista de desitjos i reservar-lo a Steam i a l’Epic Games Store abans del seu llançament al maig. Més detalls, incloent-hi els requisits del sistema, es compartiran a mesura que s’apropi la data de llançament.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.