Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Expeditions: A MudRunner Game s’estrena a diverses plataformes

Expeditions: A MudRunner Game s’estrena a diverses plataformes

Avui marca el llançament oficial d’Expeditions: A MudRunner Game, un nou títol de Focus Entertainment i Saber Interactive, els estudis coneguts per MudRunner i SnowRunner. El joc ara està disponible a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch i PC.

Expeditions: A MudRunner Game convida els jugadors a un món replet d’exploració ambientat en una naturalesa salvatge. Els jugadors hauran de fer servir les seves eines i aparells d’alta tecnologia per navegar per terrenys difícils, planificar les seves rutes i trobar amagatalls d’equipament. El joc promet oferir una experiència única amb habilitats especials que ajuden a superar pendents pronunciats i paisatges perillosos.

El joc es llança amb la promesa d’un any de contingut a través del Year 1 Pass, que s’inclou a la Year 1 Edition i la Supreme Edition. Aquest passi oferirà noves missions, vehicles, aparells i altres sorpreses. A més, tots els jugadors poden anticipar una actualització gratuïta de multijugador prevista per més endavant a l’any.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.