Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Expeditions: A MudRunner Game s’estrena a diverses plataformes

Avui marca el llançament oficial d’Expeditions: A MudRunner Game, un nou títol de Focus Entertainment i Saber Interactive, els estudis coneguts per MudRunner i SnowRunner. El joc ara està disponible a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch i PC.

Expeditions: A MudRunner Game convida els jugadors a un món replet d’exploració ambientat en una naturalesa salvatge. Els jugadors hauran de fer servir les seves eines i aparells d’alta tecnologia per navegar per terrenys difícils, planificar les seves rutes i trobar amagatalls d’equipament. El joc promet oferir una experiència única amb habilitats especials que ajuden a superar pendents pronunciats i paisatges perillosos.

El joc es llança amb la promesa d’un any de contingut a través del Year 1 Pass, que s’inclou a la Year 1 Edition i la Supreme Edition. Aquest passi oferirà noves missions, vehicles, aparells i altres sorpreses. A més, tots els jugadors poden anticipar una actualització gratuïta de multijugador prevista per més endavant a l’any.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content