Mòbil Ordinador PlayStation

Honkai: Star Rail estrena la seva versió 2.1

Embarca’t en un nou viatge amb l’última actualització del reconegut RPG de fantasia espacial de HoYoverse, Honkai: Star Rail. L’actualització 2.1, titulada “Cap al Abisme Banyat de Llum,” ja està disponible, introduint els jugadors a les profunditats enigmàtiques de Penacony al costat dels nous personatges Acheron, Aventurine i Gallagher.

En aquesta actualització, desxifra les motivacions darrere dels desafiaments d’Aventurine contra els Trailblazers i descobreix els secrets que amaga. L’habilitat definitiva d’Aventurine no només infligeix un dany significatiu i debilitats als enemics, sinó que també augmenta l’atac crític dels aliats quan ataquen aquests enemics.

Unint-se a la batalla trobem el personatge de 4 estrelles, Gallagher, un natiu de Penacony que fa de vigilant i és un hàbil mestre cocteler. La seva habilitat definitiva és un avantatge en batalla, infligint dany a tots els enemics i permet als aliats guarir-se en atacar, millorant la sostenibilitat de l’equip.

L’actualització també presenta els personatges de 5 estrelles Luocha i Jingliu, que continuaran donant suport als jugadors en el seu viatge a través de Penacony. Per canviar de ritme, els jugadors poden gaudir d’un esdeveniment on poden preparar begudes per als monstres de Dreamscapes i aprendre més sobre les seves històries.

En celebració del seu primer aniversari, Honkai: Star Rail ha preparat una sèrie d’esdeveniments especials, incloent-hi el Cosmodyssey i una exposició interactiva.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Mòbil

Niffelheim, ara disponible a Google Play Pass

Niffelheim, el joc de rol de supervivència desenvolupat per Ellada Games, ja està disponible a Google Play Pass. Els jugadors
Skip to content