Mòbil Ordinador PlayStation

Honkai: Star Rail estrena la seva versió 2.1

Honkai: Star Rail estrena la seva versió 2.1

Embarca’t en un nou viatge amb l’última actualització del reconegut RPG de fantasia espacial de HoYoverse, Honkai: Star Rail. L’actualització 2.1, titulada “Cap al Abisme Banyat de Llum,” ja està disponible, introduint els jugadors a les profunditats enigmàtiques de Penacony al costat dels nous personatges Acheron, Aventurine i Gallagher.

En aquesta actualització, desxifra les motivacions darrere dels desafiaments d’Aventurine contra els Trailblazers i descobreix els secrets que amaga. L’habilitat definitiva d’Aventurine no només infligeix un dany significatiu i debilitats als enemics, sinó que també augmenta l’atac crític dels aliats quan ataquen aquests enemics.

Unint-se a la batalla trobem el personatge de 4 estrelles, Gallagher, un natiu de Penacony que fa de vigilant i és un hàbil mestre cocteler. La seva habilitat definitiva és un avantatge en batalla, infligint dany a tots els enemics i permet als aliats guarir-se en atacar, millorant la sostenibilitat de l’equip.

L’actualització també presenta els personatges de 5 estrelles Luocha i Jingliu, que continuaran donant suport als jugadors en el seu viatge a través de Penacony. Per canviar de ritme, els jugadors poden gaudir d’un esdeveniment on poden preparar begudes per als monstres de Dreamscapes i aprendre més sobre les seves històries.

En celebració del seu primer aniversari, Honkai: Star Rail ha preparat una sèrie d’esdeveniments especials, incloent-hi el Cosmodyssey i una exposició interactiva.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.