Nintendo

My Time at Sandrock rep una gran actualització a Nintendo Switch

Pathea Games i PM Studios han llançat una important actualització per a My Time at Sandrock a la Nintendo Switch, anomenada ‘New Year Better Me’. Aquesta actualització porta una sèrie de millores i nou contingut al joc de simulació de vida i artesania, disponible ara per als jugadors de Switch.

L’actualització introdueix diverses millores, especialment en el rendiment i els aspectes visuals del joc. Els jugadors poden esperar una experiència més fluida amb millores de fps, textures de major fidelitat i efectes d’il·luminació i ombres més detallades. Les millores visuals estan dissenyades per apropar la versió de Nintendo Switch del joc a la qualitat que es troba en altres plataformes, com ara la PlayStation 5, la Xbox Series S/X i PC.

A més de les millores tècniques, l’actualització afegeix noves característiques de jugabilitat i contingut. Això inclou un sistema dinàmic de cua de fàbrica que amplia el límit d’elements, proporcionant als jugadors una major flexibilitat en la gestió de tasques del taller. Un nou calabós, les “Ruïnes del Mar Mort”, ofereix un repte roguelike per als aventurers més experimentats.

Els jugadors també poden gaudir de noves opcions de personalització, incloent-hi pentinats i armes, algunes de les quals van ser dissenyades en col·laboració amb els patrocinadors de Kickstarter. L’actualització introdueix atraccions per a muntar com una muntanya russa i un carrusel al parc temàtic Catori World, així com un nou sistema de cartes per al correu del joc i un sistema de plantació amb mirall màgic per ajudar en les activitats agrícoles.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content