Ordinador PlayStation Xbox

Ian McShane narra el nou tràiler de Dragon’s Dogma 2

Ian McShane narra el nou tràiler de Dragon’s Dogma 2

L’univers de Dragon’s Dogma s’amplia amb l’arribada de la seva seqüela, Dragon’s Dogma 2, que s’estrenarà el 22 de març per a PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC a través de Steam. L’actor Ian McShane presta la seva veu per submergir-nos en un món de fantasia i aventura en l’últim vídeo promocional del joc.

El tràiler revela la narrativa que espera als jugadors, els quals encarnaran “l’Arisen”, un heroi predestinat a enfrontar-se a un drac ferotge. La història es desenvolupa en dues nacions: Vermund, una terra de fortaleses i abundància, i Battahl, un regne desèrtic governat marcat per l’adversitat.

Els jugadors comptaran amb l’ajuda dels “peons”, éssers místics invocats d’altres realitats, per combatre una varietat de monstres i criatures llegendàries. Les decisions de l’Arisen influiran en el destí de les terres que recorre i dels seus habitants, afegint un pes significatiu a cada acció dins del joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.