Ordinador PlayStation Xbox

Ian McShane narra el nou tràiler de Dragon’s Dogma 2

L’univers de Dragon’s Dogma s’amplia amb l’arribada de la seva seqüela, Dragon’s Dogma 2, que s’estrenarà el 22 de març per a PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC a través de Steam. L’actor Ian McShane presta la seva veu per submergir-nos en un món de fantasia i aventura en l’últim vídeo promocional del joc.

El tràiler revela la narrativa que espera als jugadors, els quals encarnaran “l’Arisen”, un heroi predestinat a enfrontar-se a un drac ferotge. La història es desenvolupa en dues nacions: Vermund, una terra de fortaleses i abundància, i Battahl, un regne desèrtic governat marcat per l’adversitat.

Els jugadors comptaran amb l’ajuda dels “peons”, éssers místics invocats d’altres realitats, per combatre una varietat de monstres i criatures llegendàries. Les decisions de l’Arisen influiran en el destí de les terres que recorre i dels seus habitants, afegint un pes significatiu a cada acció dins del joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content