Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes presenta un nou tràiler

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes presenta un nou tràiler

L’estudi Rabbit & Bear, en col·laboració amb 505 Games, ha presentat un nou tràiler del molt esperat JRPG Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes. Amb data de llançament el 23 d’abril, el joc promet oferir una versió moderna dels elements clàssics dels JRPG, amb un sistema de batalla de sis personatges, una combinació de sprites 2D i entorns 3D, i una llista de més de 100 personatges jugables.

El joc és fruit del treball de Yoshitaka Murayama i Junko Kawano, coneguts per la seva feina a la sèrie Suikoden, i ostenta el títol de joc finançat número 1 a Kickstarter el 2020. Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes estarà disponible a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch i PC a través de Steam, Epic Games Store i GOG.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.