Nintendo

I*CHU: Chibig Edition arribarà a Nintendo Switch

I*CHU: Chibig Edition arribarà a Nintendo Switch

Opera House, PQube i Meridiem Games han revelat que el joc I*CHU: Chibig Edition, una aventura d’ídols amb mecàniques d’acció rítmica, estarà disponible aviat a la consola Nintendo Switch. Els jugadors tindran l’oportunitat de guiar 32 aspirants a ídols en el seu camí cap a l’estrellat, participant en jocs d’acció rítmica per desbloquejar personatges i formar grups musicals.

El joc, que combina elements de novel·la visual i acció rítmica, permet als usuaris assumir el paper de professor i productor, recolzant els ídols en el seu desenvolupament artístic i personal. Amb 32 personatges dividits en 9 grups, els jugadors poden gaudir d’una varietat d’estils musicals i actuacions. A més, I*CHU: Chibig Edition compta amb més de 80 cançons i la participació de destacats actors de veu japonesos.

Una característica notable del joc és el seu sistema de gacha sense microtransaccions, permetent als jugadors desbloquejar ídols i formar els seus propis grups sense despeses addicionals. El joc també ofereix diferents nivells de dificultat, adequats per a jugadors de tots els nivells d’habilitat.

I*CHU: Chibig Edition ja es troba disponible per a reserva en format físic pels entusiastes de Nintendo Switch, prometent una experiència immersiva per als fans del gènere d’acció rítmica i les novel·les visuals.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.