Nintendo

I*CHU: Chibig Edition arribarà a Nintendo Switch

Opera House, PQube i Meridiem Games han revelat que el joc I*CHU: Chibig Edition, una aventura d’ídols amb mecàniques d’acció rítmica, estarà disponible aviat a la consola Nintendo Switch. Els jugadors tindran l’oportunitat de guiar 32 aspirants a ídols en el seu camí cap a l’estrellat, participant en jocs d’acció rítmica per desbloquejar personatges i formar grups musicals.

El joc, que combina elements de novel·la visual i acció rítmica, permet als usuaris assumir el paper de professor i productor, recolzant els ídols en el seu desenvolupament artístic i personal. Amb 32 personatges dividits en 9 grups, els jugadors poden gaudir d’una varietat d’estils musicals i actuacions. A més, I*CHU: Chibig Edition compta amb més de 80 cançons i la participació de destacats actors de veu japonesos.

Una característica notable del joc és el seu sistema de gacha sense microtransaccions, permetent als jugadors desbloquejar ídols i formar els seus propis grups sense despeses addicionals. El joc també ofereix diferents nivells de dificultat, adequats per a jugadors de tots els nivells d’habilitat.

I*CHU: Chibig Edition ja es troba disponible per a reserva en format físic pels entusiastes de Nintendo Switch, prometent una experiència immersiva per als fans del gènere d’acció rítmica i les novel·les visuals.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content