Nintendo Ordinador

Fae Farm dóna la benvinguda a la primavera amb una gran actualització

Phoenix Labs ha impregnat el món de Fae Farm amb un alè d’aire fresc a través de la seva última actualització de primavera, ara disponible per a tots els jugadors de Nintendo Switch i PC sense cost addicional. L’actualització introdueix una varietat de millores, incloent-hi una nova funció de “doble durada del dia”, que permet allargar els dies del joc, i l’opció de decoració “Stuff-on-Stuff”, que permet als jugadors personalitzar el seu espai amb elements decoratius superposats.

L’actualització també aprofundeix en la mecànica del romanç, oferint interaccions postnupcials més atractives i convidant els companys de joc dels jugadors a unir-se a ells en àrees acollidores de la finca. La personalització dels personatges arriba a nous nivells amb 16 tints addicionals, tons de pell no humans, un nou pentinat, estils d’ulls i sis conjunts d’ales.

Per celebrar la temporada, Phoenix Labs regala als jugadors un paquet d’articles cosmètics amb temàtica de primavera, incloent-hi noves decoracions per a la finca i un vestit. Mirant cap al futur, l’estudi ha anunciat una important expansió que es llançarà al juny, la qual serà gratuïta pels jugadors de Nintendo Switch, mentre que els jugadors de PC poden optar per les edicions Estàndard o Deluxe de Fae Farm, sent aquesta última la que inclou el pròxim DLC.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content