Nintendo PlayStation

SINce Memories: Off the Starry Sky anuncia llançament físic a consoles

L’aclamada sèrie de novel·les visuals Memories Off s’amplia amb el llançament de SINce Memories: Off the Starry Sky en format físic per a PlayStation 4 i Nintendo Switch. Així ho han anunciat Mages, PQube i Meridiem Games. Aquest títol independent promet portar els jugadors a través d’una emotiva història de dol, amistat i misteri.

La trama segueix a Junya, qui, devastat per la mort del seu germà, es troba amb una enigmàtica noia que li mostra un inquietant missatge. Rodejat d’amics que busquen recolzar-lo, Junya s’embarca en la restauració d’una antiga mansió japonesa, un projecte que simbolitza el seu propi camí.

SINce Memories se situa una dècada després dels esdeveniments de Memories Off, oferint una experiència de creixement personal en un context contemporani. Els jugadors podran desxifrar misteris i explorar diverses rutes narratives, interactuant amb cinc heroïnes diferents.

El joc compta amb dissenys de personatges del reconegut U35 i una narrativa escrita per un equip de guionistes amb crèdits en obres com Steins;Gate 0 i Fate/Zero. A més, l’experiència es veu enriquida per un elenc de veus en japonès i una banda sonora del compositor Takeshi Abo, conegut pel seu treball en sèries com Steins;Gate.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.