Ressenyes

Impressions – Piczle Cross: Story of Seasons

Piczle Cross: Story of Seasons combina de manera impecable les mecàniques dels populars jocs de nonogrames amb la tranquil·litat de la franquícia Story of Seasons. Desenvolupat per Score Studio, aquesta fusió ofereix una experiència de puzle encantadora amb un toc agrícola. Amb un preu de 9,99 euros, aquest títol ofereix una collita abundant de més de 350 enigmes, garantint hores de jugabilitat per als entusiastes dels nonogrames.

Nonogrames, o Picross

Com és d’esperar, la jugabilitat gira entorn dels clàssics nonogrames, on els jugadors han d’emplenar estratègicament quadrats en una graella basant-se en pistes numèriques proporcionades al llarg de les files i les columnes. Aquests enigmes varien de mida, des de graelles de 5×5 fins a impressionants 25×25, oferint una varietat de nivells de dificultat per adaptar-se a tots els jugadors. L’addició dels enigmes de collage, formats per enigmes més petits interconnectats, afegeix una capa addicional de desafiament al joc.

Purament Story of Seasons

Piczle Cross: Story of Seasons es distingeix per la seva integració encantadora d’elements de Story of Seasons. Cada enigma representa objectes relacionats amb la granja o personatges de la franquícia, presentant als jugadors l’atmosfera tranquil·la del camp. Els temes estacionals, acompanyats d’una banda sonora relaxant reminiscent de la sèrie Story of Seasons, ajuden molt a millorar l’ambient i la presentació.

La inclusió d’un menú amb biografies detallades dels personatges i un diari que mostra el progrés dels enigmes, aporta molt a l’experiència, satisfent tant els fans de la franquícia com els nous jugadors. Tot i que l’absència de mecàniques agrícoles directes pot decebre alguns jugadors despistats, les mecàniques dels nonogrames continuen sent totalment addictives.

Petits detalls a esmenar

Els controls del joc són intuïtius, oferint diverses opcions per ajudar els jugadors, com la correcció d’errors i les diferents pistes. No obstant això, alguns jugadors poden trobar que el moviment del cursor és una mica lent. Per desgràcia, no és possible jugar amb la pantalla tàctil en mode portàtil, cosa que pot molestar a alguns jugadors acostumats a aquest sistema disponible en altres títols.

En resum

Piczle Cross: Story of Seasons potser no reinventa el gènere, però la seva fusió amb l’estimada franquícia Story of Seasons crea una experiència encantadora. Amb la seva extensa oferta de puzles, presentació encantadora i característiques addicionals, aquest títol és una proposta notable per a qualsevol entusiasta dels puzles.

Piczle Cross: Story of Seasons

Per als fans dels nonogrames i de Story of Seasons, Piczle Cross: Story of Seasons és un viatge encantador a través de paisatges i enigmes pintorescos. Sigui jugat en sessions curtes o gaudint de moltes hores seguides, aquest títol promet hores i hores de diversió amb puzles a un preu insuperable.

Nou Joc

Jugabilitat
Presentació
Entreteniment
Valor

Resum

Per als fans dels nonogrames i de Story of Seasons, Piczle Cross: Story of Seasons és un viatge encantador a través de paisatges i enigmes pintorescos. Sigui jugat en sessions curtes o gaudint de moltes hores seguides, aquest títol promet hores i hores de diversió amb puzles a un preu insuperable.

4

Còpia del joc proporcionada per PR Hound.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Nou Joc

About Author

També et pot interessar

Ressenyes

Ressenya – TAPE: Unveil the Memories

Ressenya de TAPE: Unveil the Memories, un joc d'aventures amb elements de puzle, amb molt de misteri i una ambientació
Ressenyes

Ressenya – Cannon Dancer – Osman

Ressenya de Cannon Dancer – Osman, el mític joc de recreatives de Mitchell Corporation, que ha rebut una reedició per
Skip to content