Ordinador

Steam anuncia canvis i millores per compartir jocs amb amics i familiars

Steam anuncia canvis i millores per compartir jocs amb amics i familiars

Steam, la popular plataforma de distribució digital de videojocs, ha llançat avui la beta dels seus nous grups familiars, una funcionalitat dissenyada per simplificar la gestió dels jocs compartits entre membres d’una mateixa família o, també, amics.

Amb els grups familiars de Steam, es reemplacen el préstec familiar i el mode familiar per una sèrie de característiques millorades i noves, oferint un únic espai per gestionar quins jocs pot jugar la teva família i quan. Crear un grup familiar és senzill. Els usuaris poden convidar fins a 5 membres i gestionar-lo des del client de Steam, dispositius mòbils o navegadors web.

Una de les característiques destacades d’aquests grups és el préstec familiar, que permet als membres accedir als jocs compartits per altres integrants. A més, els jocs es poden jugar simultàniament si hi ha múltiples còpies disponibles a la biblioteca compartida.

Els controls parentals són una altra novetat important en els grups familiars de Steam. Els adults poden establir restriccions sobre quins jocs poden jugar els menors, controlar el seu accés a la botiga i a la comunitat, establir límits de temps de joc i més. Per agilitzar el procés de compra de jocs pels menors, Steam ha introduït les sol·licituds de compra de menors, que permeten als menors sol·licitar a un adult del grup que pagui per les seves compres.

La gent que vulgui provar els grups familiars, poden inscriure’s a la beta des de la configuració de Steam.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.