PlayStation Xbox

The Inquisitor Deluxe Edition s’estrena a consoles de nova generació

The Inquisitor Deluxe Edition s’estrena a consoles de nova generació

L’edició de luxe de The Inquisitor ja es troba disponible per als jugadors de PlayStation 5 i Xbox Series X, oferint una experiència única en el paper d’un inquisidor en un món de fantasia fosca. Aquesta versió física no només inclou el joc base, sinó que també afegeix contingut addicional com la banda sonora original, un compendi digital i un vestit exclusiu per al protagonista.

A The Inquisitor, els jugadors controlen a Mordimer Madderdin, un inquisidor enviat a la ciutat de Koenigstein per investigar una sèrie de crims i misteris. El joc desafia la moralitat amb decisions difícils i una narrativa no lineal que permet als jugadors triar el seu propi camí, sigui mostrant misericòrdia o exercint la llei.

Amb habilitats especials per resoldre crims i la capacitat d’endinsar-se en un perillós Inframon, els jugadors han d’utilitzar el seu enginy i força per descobrir la veritat i enfrontar-se a les forces fosques que amenacen el món.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.