Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Shin Megami Tensei V: Vengeance avança el seu llançament al 14 de juny

ATLUS ens ha sorprès amb l’anunci de l’avançament en la data de llançament de Shin Megami Tensei V: Vengeance. La nova entrega de l’aclamada sèrie estarà disponible el 14 de juny de 2024, permetent als jugadors submergir-se en el món de Da’at amb una setmana d’antelació en diverses plataformes, incloent-hi Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Windows i Steam.

SMT V: Vengeance promet una experiència renovada amb una narrativa completament nova i millores significatives en l’apartat visual, adaptades a les consoles de darrera generació. Els jugadors podran explorar noves zones i enfrontar-se a nous dimonis, tot això acompanyat d’una banda sonora nova. A més, el sistema de combat ha estat actualitzat per oferir una jugabilitat més fluïda i profunda en aquest univers on la lluita entre àngels i dimonis és eterna.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content