Jocs en català Ordinador

Ereban: Shadow Legacy s’estrena a Steam en català

Baby Robot Games ha llançat oficialment el seu últim títol, Ereban: Shadow Legacy. El joc, disponible en català gràcies al Projecte Ce Trencada, introdueix els jugadors en una barreja de mecàniques d’infiltració i plataformes 3D mentre es posen a la pell d’Ayana, l’última descendent d’una raça oblidada. Amb un enfocament en habilitats fosques i aparells de ciència-ficció, els jugadors poden triar entre infiltrar-se sigil·losament o assa a través d’un univers moribund que desafia els límits morals.

Ereban: Shadow Legacy anima els jugadors a submergir-se a les ombres utilitzant mecàniques d’infiltració. Això permet un moviment lliure per escalar parets, arribar a llocs inaccessibles i atacar des de darrere o avançar sense ser vist. Els jugadors poden absorbir “Ecos” per aprendre diversos poders, crear aparells d’alta tecnologia i combinar-los amb agilitat per infiltrar-se a les línies d’Helios i descobrir el que estan amagant.

El joc ofereix un camí de decisions. En un món on les accions transcendeixen el bé i el mal, els jugadors han de decidir fins a on estan disposats a arribar per descobrir la veritat. Cada nivell es pot abordar amb una estratègia única, emprant poders per moure’s com un fantasma o atacar des de les ombres en aquest joc d’infiltració que combina plataformes i resolució de trencaclosques.

El joc està disponible a Steam, i l’equip de Projecte Ce Trencada s’ha assegurat que el joc estigui totalment localitzat al català.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.