PlayStation

PlayStation Plus amplia el catàleg de jocs d’abril amb nous títols

El catàleg de PlayStation Plus rebrà aviat una nova fornada de títols. La selecció inclou el joc d’exploració submarina Dave the Diver, i l’aventura mística Tales of Kenzera: Zau, entre d’altres.

Animal Well, un joc d’exploració surrealista ambientat en un laberint abandonat, s’afegirà al catàleg de jocs de PlayStation Plus el 9 de maig. En aquesta experiència Metroidvania sense combat, els jugadors navegaran per més de 250 habitacions plenes de puzles i secrets, descobrint criatures tant boniques com inquietants al llarg del camí.

Els jugadors poden esperar posar-se un vestit de busseig a Dave the Diver i explorar les profunditats de l’oceà. Mentrestant, Tales of Kenzera: Zau ofereix una experiència per a un sol jugador ambientada en un món vibrant en 2.5D, acompanyada d’una banda sonora original de Nainita Desai. Aquest títol està previst que es llanci el 23 d’abril.

Altres jocs que arribaran a PlayStation Plus:

  • Oddballers | PS4
  • Construction Simulator | PS4, PS5
  • The Crew 2 | PS4
  • Raji: An Ancient Epic | PS4, PS5
  • Lego Marvel’s Avengers | PS4
  • Lego Ninjago Movie Videogame | PS4
  • Nour: Play With Your Food | PS4, PS5
  • Deliver Us Mars | PS4, PS5
  • Miasma Chronicles | PS5
  • Stray Blade | PS5

A més, els subscriptors de PlayStation Premium tindran accés a títols clàssics com Alone in the Dark: The New Nightmare, Star Wars: Rebel Assault II: The Hidden Empire i MediEvil, tots ells jugables a la PS4 i a la PS5.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.