Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Funko Fusion arribarà a PC i consoles el 13 de setembre

El món de Funko Pop! s’està expandint al món digital amb el pròxim llançament de Funko Fusion. El joc, fruit de la col·laboració entre Funko, 10:10 Games, Universal Products & Experiences i distribuït per Skybound Games, està previst per a un llançament mundial el 13 de setembre de 2024.

Funko Fusion promet oferir una experiència de joc d’acció intensa per a un sol jugador i cooperativa en línia, rendint homenatge als mons de NBCUniversal i a les interpretacions de Funko Pop!. Els jugadors podran endinsar-se en més de 20 franquícies, incloent-hi èxits del cinema, així com sèries de televisió.

Les reserves de les edicions físiques de Funko Fusion per a PlayStation 4 i 5, Xbox Series X i Nintendo Switch ja estan obertes arreu del món. Els fans que facin una reserva rebran un paquet temàtic especial de The Walking Dead al llançament, amb dos personatges addicionals jugables, Rick Grimes i Michonne Hawthorne, així com diversos vestits per a aquests personatges.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.