PlayStation Xbox

House Flipper 2 s’amplia a Xbox i PS5 amb noves funcions

El simulador de renovació de cases, House Flipper 2, ha arribat avui a les plataformes Xbox i PlayStation, després del seu èxit a PC. Amb un preu de 39,99 euros, el joc ara està disponible a PlayStation 5 i Xbox Series X|S, complet amb les últimes actualitzacions i millores.

La versió de consola introdueix als jugadors el nou contingut de l’actualització de primavera i el mode “Floor is Lava”. Els jugadors poden esperar estendre catifes, penjar cortines i encendre llars de foc, a més d’articles de temporada, escales i coixins. La jugabilitat també s’ha refinat, permetent als jugadors rejovenir dormint en llits, vendre escales i teulades amb facilitat i redimensionar objectes per a un ajust perfecte.

House Flipper 2 també dona la benvinguda a quatre nous compradors, una nova casa i una missió. El mode “Sandbox” ofereix un espai creatiu perquè els jugadors dissenyin i comparteixin els seus projectes, amb el Community Content Hub com a plataforma per mostrar i descobrir contingut generat pels usuaris.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.