Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Tots els anuncis del The Triple-i Initiative

Aquesta tarda s’ha emès la presentació “The Triple-i Initiative“, un esdeveniment especial on diferents desenvolupadores i editores independents han compartit els seus anuncis. Des de nous jocs altament anticipats, fins a tota mena de novetats i actualitzacions. Us fem un recull amb tràilers de tots els anuncis.

Slay the Spire 2 anunciat

Mega Crit, l’equip darrere de l’aclamat Slay the Spire, ha anunciat oficialment la tan esperada seqüela, Slay the Spire 2, que arribarà a PC a través de Steam. Programat per a un llançament en Accés Anticipat el 2025, el joc promet construir sobre l’èxit del seu predecessor amb noves característiques i millores. Més detalls en aquesta altra entrada.

Risk of Rain 2 x Dead Cells

Gearbox Publishing ha anunciat una col·laboració ambentre Risk of Rain 2 i Dead Cells. Pròximament per als jugadors de totes les plataformes, The Prisoner s’uneix al rang dels Survivors com a aparença gratuïta per al Mercenary. A més, els jugadors aviat tindran accés a un nou mapa, així com a dos artefactes com a part de l’actualització gratuïta “Devotion”.

KILL KNIGHT anunciat

KILL KNIGHT és un joc de trets d’acció isomètric inspirat en jocs arcade. Desenvolupat per PlaySide Studios, l’equip darrere d’Age of Darkness: Final Stand. El joc desafia els jugadors a dominar el dimoni que hi ha al seu interior mentre aprofiten un arsenal devastador de armadures i armes. S’espera que arribi a finals d’any a PC, Xbox, PlayStation i Switch,

Novetats de Shadows of Doubt

Shadows of Doubt, el simulador detectivesc, arribarà a PlayStation 5 i Xbox Series X/S el 2024. L’actualització “Sharpshooter Assassin” també s’ha llançat avui a Steam i aporta un cas d’assassinat completament nou al joc juntament amb una sèrie d’actualitzacions.

Joc creuat a My Time At Sandrock

Pathea Games, Focus Interactive i PM Studios estan encantats d’anunciar que aquest estiu el joc creuat arribarà a les versions per a PC i consola de My Time At Sandrock.

Dinolords anunciat

Dinolords és un joc d’estratègia en temps real on els jugadors hauran de reunir recursos, construir fortificacions i gestionar unitats en defensa contra els invasors amb un seu arsenal de dinosaures ferotges.

Gestalt: Steam & Cinder anunciat

Embarca’t en un viatge èpic per trencar les cadenes del destí a Gestalt: Steam & Cinder, un RPG d’acció que es llançarà el 21 de maig a Steam. Desenvolupat per Metamorphosis Games, Gestalt: Steam & Cinder convida els jugadors a alliberar la seva flama interior com Aletheia, un mercenari d’elit de Canaan, en una nova aventura inspirada en el clàssics.

Anuncis de Vampire Survivors

poncle, l’estudi darrere de Vampire Survivors, ha anunciat una nova col·laboració amb la saga Contra de Konami. Anomenat “Vampire Survivors: Operation Guns”, aquest DLC reuneix els millors elements de tots dos jocs, oferint als jugadors una barreja d’acció clàssica de Contra i les mecàniques de joc de Vampire Survivors. Les versions de PlayStation també estan previstes per a la sortida a l’estiu de 2024. Més detalls en aquesta publicació.

Nou tràiler de Flintlock: The Siege of Dawn

Obteniu més informació sobre la música de Flintlock: The Siege of Dawn del compositor del joc, Eric Hillman, en aquest diari de desenvolupament. Quines decisions va prendre Eric a l’hora de compondre la música per al combat, i com varia quan es lluita contra els déus? Flintlock: The Siege of Dawn s’estrenarà aquest estiu.

Never Alone 2 anunciat

Seqüela de Never Alone, el joc de plataforma de trencaclosques aclamat per la crítica, Never Alone 2 convida els jugadors a embarcar-se en un viatge cooperatiu en un món 3D ampliat amb una història original desenvolupada de manera conjunta amb ancians, escriptors, narradors i membres de la comunitat nadius d’Alaska.

Cataclismo confirma data de llançament

Dels creadors de Moonlighter i The Mageseeker, Cataclismo és un joc d’estratègia en temps real sobre la construcció de castells maó per maó i la defensa de la humanitat. Dissenyar fortaleses, optimitzar la producció, entrenar i desplegar una àmplia gamma de tropes i prendre decisions tàctiques seran el pa de cada dia. Arribarà a PC el 16 de juliol de 2024.

Nova actualització de Death Must Die

Death Must Die rep la seva primera gran actualització de contingut amb l’actualització “Act II”. Explora el desert sense fi i els seus molts perills mentre coneixes el domini de la mort. Act II presenta arbres de talent, un nou heroi, un nou déu, així com moltes habilitats, objectes i monstres.

Nou tràiler de Endzone 2

Des del seu anunci l’estiu del 2023, Endzone 2 ha acumulat 150.000 llistes de desitjos i més de 12.000 seguidors a Steam. Ara, ha arribat el moment de revelar detalls de la jugabilitat del constructor de colònies de supervivència postapocalíptica.

Nou contingut per Dyson Sphere Program

Dyson Sphere Program està treballant en una nova actualització gratuïta.

UnderMine 2 anunciat

Després de tres anys de desenvolupament, UnderMine 2 s’ha anunciat oficialment. Basant-se en els millors aspectes de UnderMine, el roguelike d’acció i aventura, UnderMine 2 porta l’exploració de calabossos a un nivell nou. Aquesta seqüela inclou noves funcions com el joc cooperatiu, classes de personatges jugables, camins de ramificació, arcanes i molt més.

Norland arribarà en accés anticipat

Hooded Horse anuncia la data de llançament d’accés anticipat per a Norland, el simulador del regne medieval on els jugadors gestionen una família noble en creixement, navegant-los per les proves d’una dura societat basada en classes.

What the Car? estrena demo a Steam

WHAT THE CAR? ha anunciat que arribarà a Steam el setembre, i també ha estrenat una demo.

Contingut gratuït per Darkest Dungeon II

“Kingdoms” és un nou mode de joc de campanya que arribarà a Darkest Dungeon II com a actualització gratuïta el 2024. Protegiu i nodreix el teu regne defensant una xarxa crucial de refugis i purgant entorns perillosos d’amenaces. Els jugadors poden millorar posades per reforçar les defenses, embarcar-se en missions i lluitar contra 3 noves faccions de monstres.

RKGK anunciat

Gearbox Publishing i Wabisabi Games anuncien RKGK, un nou joc de plataformes inspirat en l’acció. Amb creativitat, imaginació i llaunes d’esprai a la mà, uneix-te a l’artista rebel Valah per recuperar la seva ciutat amb un pur estil de plataformes.

Broken Roads ja disponible

Broken Roads celebra el seu llançament a PC i consoles amb un tràiler. Aquest CRPG postapocalíptic inclou una narrativa ramificada que requereix que els jugadors prenguin decisions difícils i una nova visió del sistema de moral del diàleg. L’equip de desenvolupament australià de Drop Bear Bytes és dirigit per Colin McComb, que abans va treballar a Fallout 2, Planescape: Torment, Wasteland 2 i Torment: Tides of Numenera.

Novetats de Ravenswatch

Presentat exclusivament per NACON i Passtech Games, el tercer capítol de Ravenswatch, “Fall of Avalon”, arriba el 22 d’abril de 2024 i permetrà als jugadors explorar el bastió d’Avalon. Aquest capítol presenta un nou mapa per explorar, nous enemics, un cap, talents d’heroi i un nou mode de joc.

Nou tràiler de Cat Quest III

Cat Quest III ha compartit un nou tràiler de jugabilitat, conjuntament amb la introducció del joc.

Nou tràiler de Hyper Light Breaker

Heart Machine ha mostrat un nou tràiler de Hyper Light Breaker. Prepareu-vos per lluitar contra una sèrie d’enemics mortals aquest estiu, quan el joc s’estreni a Steam.

Nova expansió de The Last Spell

L’editora The Arcade Crew i Ishtar Games han anunciat avui “Dwarves of Runenberg”, un nou DLC per a The Last Spell, que estarà disponible a Steam i GoG el 24 d’abril. Aquest DLC aporta un mapa nou, una nova classe, reptes i molt més.

Laysara: Summit Kingdom ja disponible

El constructor de ciutats de muntanya, Laysara: Summit Kingdom, s’ha llançat avui en accés anticipat a Steam. Els jugadors han de planificar acuradament les xarxes de transport, defensar-se de les allaus i construir el seu camí per la muntanya, aixecant un gran temple al cim per marcar el seu triomf sobre els elements.

Wizard of Legend 2 mostra la seva jugabilitat

Humble Games i Dead Mage han mostrat la jugabilitat de Wizard of Legend 2 amb un tràiler totalment nou. El tràiler porta els fans a les terres flotants on dominaran els elements.

Let’s School arribarà a consoles

PM Studios i Pathea Games han anunciat que el joc de gestió escolar, Let’s School, es llançarà per a Xbox Series S/X, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 i Nintendo Switch aquest estiu.

Novetats de Brotato

Blobfish Games, l’equip darrere del joc de supervivència ple d’acció Brotato acaba d’anunciar el llançament del seu primer DLC, “Brotato: Abyssal Terrors”, juntament amb una important actualització gratuïta que introdueix un mode cooperatiu local per a fins a 4 jugadors.

Tchia per a Nintendo Switch

L’aventura tropical de món obert, guanyadora del premi Game Award, Tchia, arribarà a Nintendo Switch el 27 de juny. Més informació aquí.

Streets of Rogue 2 arribarà en accés anticipat

Streets of Rogue 2 ha estrenat un tràiler que mostra les mecàniques clau. Des de desenes d’extravagants classes jugables i un enorme món obert generat per procediments fins a supercotxes, agricultura i articles únics com una ocarina invocadora de rates i un raig alienígena. Streets of Rogue 2 es llançarà a Steam Early Access a finals d’aquest any.

Nova expansió de Old World

Hooded Horse anuncia l’últim DLC per al joc d’estratègia històrica de Mohawk Games, Old World. “Behind the Throne” arribarà a finals de maig i inclou una gran quantitat de contingut nou centrat en les interaccions amb els personatges: rivalitats, ambicions i fer front a les tensions de governar un imperi.

Palworld mostra els combats entre jugadors

El “Pal Arena” arribarà a Palworld el 2024, permetent als jugadors a lluitar contra altres entrenadors.

Nou tràiler de 33 Immortals

Thunder Lotus ha presentat un nou tràiler mostrant la jugabilitat de 33 Immortals, i per anunciar les dates de la beta. La beta tancada començarà el 24 de maig i s’allargarà fins al 2 de juny de 2024.

MOUSE mostra la seva jugabilitat

L’últim tràiler de MOUSE, el FPS inspirat en dibuixos animats dels anys 30, mostra algunes de les mecàniques de joc noves i millorades en desenvolupament.

V Rising x Castlevania

Stunlock Studios i Konami han publicat avui el primer tràiler de V Rising — Legacy of Castlevania. Aquesta col·laboració es publicarà el 8 de maig juntament amb el llançament complet de V Rising a Steam. La versió de PS5 es llançarà a finals d’aquest any.

The Rogue Prince of Persia anunciat

Evil Empire ha revelat el seu primer joc, després de gairebé 5 anys treballant en el contingut posterior al llançament de Dead Cells. The Rogue Prince of Persia és la seva versió independent de l’icònic joc de Ubisoft. Es llançarà en accés anticipat a Steam el 14 de maig de 2024.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Ovidi M.

    10/04/2024

    El tràiler d’El Murri Príncep de Pèrsia és meravellós. Com canvia de video animat a jugabilitat sense fisura. Per aplaudir.

Els comentaris estan tancats.