Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

PAC-MAN Mega Tunnel Battle: Chomp Champs confirma data de llançament

Bandai Namco i Amber Studio han anunciat que PAC-MAN Mega Tunnel Battle: Chomp Champs es llançarà el 9 de maig a diverses plataformes. Els jugadors podran participar en aquesta competició online a través de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch i PC (Steam) per un preu de 19,99 euros. A més, hi haurà una edició Deluxe disponible per 29,99 euros, que ofereix contingut addicional com nous personatges, laberints i opcions de personalització.

Les reserves per a totes dues edicions ja estan obertes i venen amb avantatges com l’accés anticipat i objectes cosmètics exclusius.

A PAC-MAN Mega Tunnel Battle: Chomp Champs, els jugadors navegaran per laberints interconnectats, devorant boles, fruita i potenciadors per sobreviure als adversaris i esdevenir el “Chomp Champ”. Amb joc creuat, diversos modes de joc i àmplies opcions de personalització, el joc té l’objectiu de proporcionar una experiència única i competitiva pels fans de PAC-MAN de tot el món.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.