Ordinador PlayStation Xbox

Fallout 4 rebrà actualitzacions gratuïtes i millores en totes les plataformes

Bethesda Game Studios ha anunciat actualitzacions gratuïtes per a Fallout 4, previstes per al 25 d’abril, convidant els jugadors a tornar al Commonwealth postapocalíptic.

Per als jugadors de consoles de nova generació, concretament Xbox Series X|S i PlayStation 5, l’actualització porta versions natives adaptades per a aquestes plataformes. Juntament amb aquesta optimització, les millores inclouen el mode de rendiment i el mode de qualitat, amb promeses de fins a 60 fotogrames per segon (FPS) i resolucions augmentades, proporcionant una experiència de joc més detallada.

Els jugadors de PlayStation 4 i Xbox One també poden anticipar una actualització gratuïta centrada en millores de estabilitat i correccions, abordant problemes d’inici de sessió i de missions.

Els jugadors de PC no es quedaran sols, amb una actualització dedicada que satisfarà les seves necessitats. Les característiques inclouen suport per a pantalla ampla i ultrapanoràmica, juntament amb correccions per al Creation Kit i diverses actualitzacions de missions. A més, s’inclouen correccions de estabilitat, mods i errors, amb atenció específica a resoldre els problemes d’inici de sessió de Bethesda.net.

A més, Fallout 4 aviat estarà disponible a l’Epic Games Store, ampliant l’accessibilitat per als jugadors a través de diferents plataformes. A més, el joc estarà verificat per al Steam Deck, assegurant la compatibilitat i el rendiment en el dispositiu de joc portàtil de Valve.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.