Nintendo

Pretendo: l’alternativa per jugar en línia a Wii U i 3DS

Després de la discontinuïtat de la Nintendo Network per a les consoles Wii U i 3DS, una iniciativa liderada pels fans coneguda com a Pretendo Network cerca omplir el buit. Aquest projecte, gratuït i de codi obert, té com a objectiu restaurar les capacitats en línia de les dues consoles, tot i que de manera limitada en l’actualitat.

La Pretendo Network actualment dona suport a 13 jocs, amb diferents nivells de funcionalitat. A més, l’equip està desenvolupant un substitut per al desaparegut Miiverse, la plataforma de xarxes socials de Nintendo que connectava els usuaris de Wii U i 3DS. Tot i estar encara en desenvolupament, els usuaris ja poden fer publicacions a la seva Wii U a través de la Pretendo Network.

Per accedir a aquestes funcions, els usuaris han de tenir una Wii U o 3DS modificada. Tot i que un canvi de servidor DNS permet connectar-se a Wii U sense haver de modificar la consola, la majoria dels serveis no estan disponibles. Per a més informació i tutorials, les persones interessades poden visitar la pàgina web oficial, disponible en català.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.