Nintendo

Dicefolk arribarà a Nintendo Switch a finals d’any

Good Shepherd Entertainment i LEAP Game Studios, juntament amb Tiny Ghoul, han anunciat que el seu innovador joc tàctic de construcció de baralles de cartes roguelike, Dicefolk, està previst que es llanci a la Nintendo Switch més endavant aquest any. El joc, que ha rebut elogis pel seu sistema de combat i repartiment de monstres, combina el combat basat en daus amb mecàniques de captura de monstres.

A Dicefolk, els jugadors tindran el control total de les seves batalles, guiant estratègicament no només les accions del seu equip sinó també les dels seus adversaris. El joc eleva el nivell d’estratègia en el combat transformant els daus en eines tàctiques essencials per a la victòria. Els jugadors començaran el seu viatge com a invocadors de quimeres, trobant i reclutant una varietat de criatures per al seu equip. Amb més de 100 criatures i objectes per col·leccionar, les possibilitats estratègiques són àmplies.

La narrativa del joc se centra en la lluita de la humanitat per sobreviure contra Salem, un bruixot que ha convertit les bèsties màgiques conegudes com a quimeres en contra dels humans. Els jugadors es posaran a la pell d’Alea, una jove heroïna de Dicefolk que descobreix la seva capacitat per fer amistat amb les quimeres amb la màgia dels seus daus, embarcant-se en una missió per derrotar Salem i alliberar la seva terra del seu control.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.