Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Q-Games anuncia All You Need Is Help, un nou joc cooperatiu

Q-Games, l’estudi reconegut per la sèrie PixelJunk, ha presentat el seu últim projecte, All You Need Is Help, un joc multijugador cooperatiu que es llançarà a la tardor de 2024. El joc estarà disponible a Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5 i PC a través de Steam i Windows. També estarà disponible el primer dia a Xbox/PC Game Pass.

All You Need Is Help és un joc de trencaclosques que posa èmfasi en el treball en equip i la cooperació, amb criatures esponjoses en forma de cub que els jugadors controlaran per superar diversos reptes. El disseny del joc es centra en controls intuïtius i mecàniques que s’adapten a tots els nivells d’habilitat, permetent als jugadors gaudir de l’experiència independentment del seu nivell de coneixements del joc.

El joc admet fins a quatre jugadors tant en entorns locals com en línia, promovent un entorn de joc social on els jugadors poden comunicar-se a través de veus úniques dins del joc. Aquesta característica té com a objectiu millorar el sentiment de camaraderia i treball en equip, especialment quan es juga amb amics i familiars de forma remota.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.