Ordinador Xbox

Stampede Racing Royale començarà la carrera a Xbox aquest estiu

Sumo Leamington i Secret Mode han anunciat que el seu nou títol, Stampede: Racing Royale, es prepara per unir-se a Xbox aquest estiu. El joc, que és un joc de carreres de 60 jugadors, estarà disponible aviat a través del programa Xbox Insider i aviat estarà disponible a Steam.

El joc promet una barreja de carreres de karts d’alta velocitat i caos, on els jugadors poden competir tant en curses de circuits clàssics com en batalles. Amb un enfocament tant en habilitat com en l’ús estratègic de power-ups, els jugadors navegaran a través d’esdeveniments, amb l’objectiu de ser l’últim en peu.

S’anima els jugadors a desbloquejar nous vehicles i personalitzar-los, així com els seus personatges, per destacar en el joc. Stampede: Racing Royale inclourà temporades, esdeveniments i reptes, assegurant que el joc es mantingui fresc amb nous continguts i recompenses disponibles regularment.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.