Núvol Retro

Quatre clàssics de Factor 5 arriben a Antstream Arcade

Antstream Arcade, el destí principal dels aficionats als jocs retro, ha ampliat la seva extensa biblioteca amb l’addició de quatre títols clàssics de Factor 5. A partir d’avui, els jugadors podran gaudir de la nostàlgia dels jocs icònics com ara Katakis d’Amiga, la seva versió rellançada Denaris, el joc esportiu futurista Masterblazer i el clàssic de la SNES Super Turrican: Score Attack.

L’addició d’aquests títols és un reconeixement significatiu al llegat de Factor 5, conegut per la seva contribució al món dels videojocs. Julian Eggebrecht, cofundador de Factor 5, va expressar l’emoció de unir-se a Antstream i va insinuar que aviat arribaran més títols.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.