Nintendo

Zelda’s Lofi Kingdom reinterpreta la música de Tears of the Kingdom

Zelda’s Lofi Kingdom reinterpreta la música de Tears of the Kingdom

GameChops, en col·laboració amb el músic Jokabi, ha llançat un nou àlbum de lofi hip-hop anomenat Zelda’s Lofi Kingdom, que celebra la música de The Legend of Zelda: Breath of the Wild i Tears of the Kingdom. L’àlbum inclou 14 pistes que reinterpreten temes icònics de la sèrie, incloent-hi el tema principal de Tears of the Kingdom i la batalla de Colgera, així com clàssics com El Bosc Perdut i la Font de la Gran Fada.

Jokabi, conegut per la seva sèrie d’àlbums de lofi Chilltendo, ha impregnat l’àlbum amb una barreja de textures orgàniques i instruments tradicionals com el dadi i el shakuhachi, inspirat en els seus viatges i especialment en un viatge al Japó. El seu germà Mikel, reconegut per la sèrie Zelda & Chill, contribueix com a artista convidat en tres pistes.

La il·lustració de l’àlbum, creada per Christian Benavides, conegut com a Voyager Spirit, captura l’essència de la música i la sèrie, afegint una celebració visual a l’experiència auditiva.

Zelda’s Lofi Kingdom ja està disponible a totes les principals plataformes de streaming, continuant la tradició de GameChops de produir versions i remescles de música de videojocs amb llicència des de la seva fundació el 2011 per Chris Davidson, també conegut com a Dj Cutman.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.