Nintendo

Zelda’s Lofi Kingdom reinterpreta la música de Tears of the Kingdom

GameChops, en col·laboració amb el músic Jokabi, ha llançat un nou àlbum de lofi hip-hop anomenat Zelda’s Lofi Kingdom, que celebra la música de The Legend of Zelda: Breath of the Wild i Tears of the Kingdom. L’àlbum inclou 14 pistes que reinterpreten temes icònics de la sèrie, incloent-hi el tema principal de Tears of the Kingdom i la batalla de Colgera, així com clàssics com El Bosc Perdut i la Font de la Gran Fada.

Jokabi, conegut per la seva sèrie d’àlbums de lofi Chilltendo, ha impregnat l’àlbum amb una barreja de textures orgàniques i instruments tradicionals com el dadi i el shakuhachi, inspirat en els seus viatges i especialment en un viatge al Japó. El seu germà Mikel, reconegut per la sèrie Zelda & Chill, contribueix com a artista convidat en tres pistes.

La il·lustració de l’àlbum, creada per Christian Benavides, conegut com a Voyager Spirit, captura l’essència de la música i la sèrie, afegint una celebració visual a l’experiència auditiva.

Zelda’s Lofi Kingdom ja està disponible a totes les principals plataformes de streaming, continuant la tradició de GameChops de produir versions i remescles de música de videojocs amb llicència des de la seva fundació el 2011 per Chris Davidson, també conegut com a Dj Cutman.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.