Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Rainbow Cotton arribarà a consoles modernes el 9 de maig

Comença el compte enrere per al llançament de Rainbow Cotton, el remake en alta definició del clàssic estimat de Dreamcast. Previst per al llançament el 9 de maig, aquest títol arribarà a Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S & X i PC a través de Steam.

Els jugadors es posaran a la pell de Cotton, la bruixa de cabells vermells, en una cerca de llaminadures. El joc promet una barreja de nostàlgia i millores modernes, incloent-hi mecàniques de joc renovades i un nou mode local per a 2 jugadors.

El remake en alta definició també presumeix d’una àmplia gamma de suport lingüístic per a les seves escenes d’anime, ara totalment doblades en japonès amb subtítols en anglès, francès, espanyol, italià i alemany. Els fans de l’original apreciaran el Mode Retro, que replica l’experiència de Dreamcast, mentre que els nous jugadors poden gaudir de gràfics actualitzats i de les millores en la jugabilitat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.