Nintendo PlayStation Xbox

Cyber Citizen Shockman 3 arribarà aviat a consoles

Ratalaika Games, en col·laboració amb Shinyuden, ha anunciat el llançament occidental de Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World. El joc destaca per ser el primer de la sèrie en utilitzar el format CD, millorant l’experiència amb seqüències animades i locució.

El joc està previst que es llanci el 3 de maig a PlayStation 4, PlayStation 5, Microsoft Xbox One, Xbox Series X/S i Nintendo Switch. Cyber Citizen Shockman 3 promet oferir la mateixa acció arcade retro que l’ha fet estimat pels fans del gènere.

En Cyber Citizen Shockman 3, els jugadors segueixen Sonya i Arnold en unes vacances que es converteixen en caòtiques quan una nau espacial misteriosa ataca el seu refugi a l’illa. Els jugadors poden transformar-se en Shockman per enfrontar-se a l’amenaça alienígena a través de diverses etapes.

El joc inclou un mode per a 2 jugadors, una nova traducció a l’anglès juntament amb el text original en japonès i una galeria d’imatges amb escanejos fets a mà. Característiques addicionals d’emulació com ara rebobinat/avançat, estats de desament i filtres CRT milloren l’experiència de joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.