Nintendo Ordinador PlayStation

SaGa Emerald Beyond estrena demo a diferents plataformes

Square Enix ha anunciat el llançament de les demos de SaGa Emerald Beyond per a diverses plataformes, incloent-hi Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 i PC. Aquestes demos ofereixen als jugadors l’oportunitat d’explorar les trames exclusives de tres personatges diferents en cada plataforma, permetent-los submergir-se en el món del joc abans del seu llançament oficial.

En la demo per a PlayStation, els jugadors podran seguir la història de Tsunanori Mido, un home amb habilitats per manipular marionetes “kugutsu”, mentre protegeix la barrera que envolta la seva ciutat de Miyako City. A Nintendo Switch, els jugadors acompanyaran Ameya, una bruixa novella que perd els seus poders màgics i ha de trobar la forma de recuperar-los. Mentrestant, a la versió de PC, els jugadors seguiran la història de Diva No. 5, una cantant mecànica la memòria i capacitat de cantar es bloquegen després de cantar una cançó prohibida.

La capacitat de transferir les dades guardades de la demo al joc complet en la seva respectiva plataforma permet als jugadors continuar el seu progrés una vegada el joc sigui llançat oficialment.

SaGa Emerald Beyond estarà disponible en format digital a partir del 25 d’abril de 2024 per a Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, PC, així com dispositius iOS i Android. Les reserves ja estan disponibles per a PC i consoles.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content