Núvol Ordinador PlayStation Xbox

La temporada 4 d’Exoprimal porta la col·laboració de Mega Man i nous reptes

Capcom ha anunciat l’arribada de l’actualització 4 per a Exoprimal, prevista per al 17 d’abril. L’actualització presentarà una col·laboració amb Mega Man, amb una nova lluita contra el temible Yellow Devil i conjunts de cosmètics temàtics per als Exofighters. Els jugadors podran vestir equipament inspirat en Mega Man a través de diversos Exosuits.

L’arsenal d’Exosuits s’està ampliant amb sis nous models de la variant Beta, cadascun amb habilitats úniques i estils de combat, des dels atacs de garres del Zephyr Beta fins a les mines estratègiques del Nimbus Beta. Això porta el total d’Exosuits jugables a 30, oferint encara més opcions tàctiques per als jugadors.

També es presenten dos nous modes de joc. El “Custom Match” permet experiències de joc personalitzades amb normes i mapes ajustables, mentre que el “Time Loop Rebellion” presenta un repte més gran amb la lluita contra el cap de la partida i la promesa de recompenses per als qui demostrin la seva habilitat.

L’actualització no només se centra en el combat; també inclou un nou Exosuit Rig, el Mortar, i esdeveniments estacionals amb campanyes de temps limitat. La missió de col·laboració amb Mega Man estarà disponible del 18 d’abril al 14 de maig de 2024, amb alguns cosmètics que es poden obtenir jugant la missió i altres disponibles per a la compra.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.