PlayStation

Slime Rancher 2 arribarà a PlayStation 5 l’11 de juny

Monomi Park ha anunciat que Slime Rancher 2 estarà disponible a la PlayStation 5 a partir de l’11 de juny de 2024. Els fans que estiguin impacients per endinsar-se al món de Rainbow Island poden obtenir accés anticipat reservant el joc, cosa que els permetrà començar a jugar el 7 de juny.

El paquet “Slime Rancher Rainbow”, que inclou tant Slime Rancher com Slime Rancher 2, s’ofereix amb un descompte del 10%. A més, totes les compres de la PlayStation 5 inclouran totes les actualitzacions de contingut anteriors i futures sense cost addicional, juntament amb un objecte exclusiu dins del joc, el Glo Glo Penguino.

Des del seu llançament en accés anticipat el setembre de 2022, Slime Rancher 2 ha introduït diverses actualitzacions de contingut, incloent nous territoris, slimes, un sistema meteorològic dinàmic i diverses eines i aparells creatius. Els jugadors poden explorar noves regions, recollir més de 100 combinacions de slimes i personalitzar el seu Conservatori amb aparells interactius.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.