Nintendo

WayForward estrena Rose & Camellia Collection a Nintendo Switch

El món dels videojocs rep una dosi de combat “d’alta classe” mentre WayForward, en col·laboració amb NIGORO i Limited Run Games, llança amb orgull la Rose & Camellia Collection per a la Nintendo Switch. Aquest títol, que combina l’elegància de l’aristocràcia amb la competitivitat pura de les lluites de bufetades, ja està disponible a la Nintendo eShop.

La col·lecció, que és una exclusiva digital per a la Nintendo Switch, està disponible per 19,99 euros. Inclou un total de cinc jocs: Rose & Camellia 1, 2, 3 i 4, així com Rose & Camellia vs. La-Mulana. Cada joc convida els jugadors a participar en batalles de bufetades contra una varietat d’oponents, des dels estrats més alts de la societat fins a entitats sobrenaturals.

Els jugadors poden esperar una rica experiència narrativa amb seqüències de veu completament doblades tant en anglès com en japonès. El joc també ofereix un mode local per a dos jugadors per aquells que vulguin escalfar la galta als seus amics.

Per als col·leccionistes i fans d’edicions físiques, Limited Run Games ofereix dues edicions diferents a través de la seva botiga.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.