Nintendo

Totes les novetats de l’últim Indie World de Nintendo

Durant una nova presentació Indie World, Nintendo ha mostrat una vibrant línia de jocs independents que arribaran a Nintendo Switch al llarg de 2024. Us fem un recull dels principals anuncis!

Little Kitty, Big City

Una migdiada es converteix en un viatge mentre assumeixes el paper d’un gatet curiós en una aventura adorable per trobar el camí de tornada a casa. Hi ha molt a fer pel camí: explora la ciutat, completa missions, ajuda altres animals en situacions peludes i fes amistat amb gats parlants. També pots portar més de 40 barrets mentre causes un rebombori total en un parc infantil de món obert ple de sorpreses. Little Kitty, Big City arribarà a Nintendo Switch el 9 de maig.

Europa

A la lluna Europa, un androide anomenat Zee surt a buscar respostes sobre el misteri d’una civilització caiguda. En aquest joc d’acció i plataforma 3D, utilitza el propulsor Zephyr de Zee per planar, volar i augmentar per paisatges impressionants plens de llacs, prats i muntanyes. Resol puzzles i navega pels perills amagats entre les ruïnes mentre descobreixes la història de l’últim humà viu. Europa es llançarà a Nintendo Switch més endavant aquest any. Avui mateix hi haurà una demo gratuïta a la Nintendo eShop.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Splintered Fate

Les Tortugues Ninja han de defensar-se del Clan Foot en la seva primera aventura roguelike, viatjant a través de portes per rescatar el seu mestre segrestat. Cada nivell té el potencial de canviar amb potenciadors aleatoris, dissenys de sales canviants i modificadors. Millora i reforça permanentment les teves habilitats. Explora localitzacions icòniques de la ciutat de Nova York en solitari o juga en línia amb fins a tres altres jugadors en un mode cooperatiu. Teenage Mutant Ninja Turtles: Splintered Fate arriba a Nintendo Switch com a exclusiva temporal per a la consola aquest juliol.

SteamWorld Heist II

Prepara’t per a una aventura èpica en alta mar a SteamWorld Heist II, la seqüela del aclamat SteamWorld Heist. No tot va bé a les ones de SteamWorld – les aigües s’estan tornant corrosives, consumint els cossos metàl·lics dels seus habitants robòtics. Com a capità d’una tripulació desorganitzada de Steambots, lideraràs el camí a través de intensos combats de tir amb torns, on les bales poden rebotar amb una precisió mortal.

Aquesta vegada, hi ha un mapa del món per explorar, amb combats nàutics en temps real contra vaixells enemics. També nou per a aquesta seqüela és un sistema de treball amb opcions de personalització de personatges detallades, combinat amb més de 150 armes, objectes d’utilitat i peces d’equipament de vaixell, pots crear estratègicament la teva tripulació per adaptar-te millor a la missió en qüestió. Endinsa’t en l’aventura quan SteamWorld Heist II es llança a Nintendo Switch el 8 d’agost.

Cat Quest III

En l’adorable Cat Quest III, jugaràs com a un felí navegant per la Purribean a la recerca de l’Estrella del Nord – un tresor mític perdut fa temps. Però, preneu precaució! Els mars estan plens de Pi-rats, sota ordres del Rei Pi-rat per caçar-te. Explora un món nou magnífic en solitari o en cooperació local i enfronta’t a batalles ferotges amb el sistema de combat, ara millorat (que inclou canvi d’armes i combos d’atac més estrets). I, per primera vegada en la sèrie, navega pels mars i lluita en el teu propi vaixell. La Purribean és teva per explorar quan Cat Quest III es llança a Nintendo Switch el 8 d’agost. Les reserves comencen més tard avui a la Nintendo eShop, amb una demo gratuïta també disponible.

Yars Rising

De WayForward, l’estudi de desenvolupament reconegut per Shantae i River City Girls, arriba Yars Rising, una aventura d’acció i exploració de desplaçament lateral d’un dels títols clàssics més coneguts d’Atari, Yars’ Revenge. Preneu el control de la jove hacker Emi Kimura, contractada per un patró misteriós per infiltrar-se a la soterrada corporació QoTech. Corre, salta, amaga’t i hackeja el teu camí a través de ones d’enemics robòtics i aliens mentre desvetlles lentament un secret complex embolicat en la intriga. El joc també inclou una sèrie de minijocs retro desafiants que ret homenatge al Yars’ Revenge original. Yars Rising es llança a Nintendo Switch més endavant aquest any.

Sticky Business

A Sticky Business gestionaràs una botiga d’adhesius en la qual crearàs i enviaràs adhesius als clients. Hi ha més de 400 elements de disseny per triar, i pots obtenir millores – incloent foils d’efectes – per encara més opcions. Coneix més sobre la vida de cada client mentre compleixes les seves peticions úniques. A més, el DLC pagat Plan With Me afegeix deu històries més de clients al voltant del tema de l’apuntament i més de 100 elements més d’adhesius. Comença la teva pròpia botiga d’adhesius a Sticky Business avui mateix, amb el joc i el DLC que es llancen com a exclusiva temporal per a la consola a Nintendo Switch.

Lorelei and the Laser Eyes

En aquest joc de resolució de puzles no lineal desenvolupat per l’equip darrere de Sayonara Wild Hearts, una dona, convocada per participar en un projecte en un vell hotel en algun lloc de Europa central, es veu immersa en un joc d’il·lusions cada vegada més oníriques i surrealistes. L’aventura en tercera persona presenta més de 100 puzles artesanals amb mecàniques i perspectives canviants, cadascun dels quals porta els jugadors més a prop de descobrir l’enigma. Tot és un puzle a Lorelei and the Laser Eyes, que es llança primer per a consoles a Nintendo Switch el 16 de maig.

stitch.

A stitch., crea patrons resolent puzles (anomenats Hoops) de diferents dificultats i mides. Completa Hoops en qualsevol ordre que vulguis – cadascun ofereix una experiència relaxant i calmada, amb una funció de pista útil i diversos ajustos d’accessibilitat. Després de completar un Hoop, pots jugar-lo de nou en mode Free Stitch. Els puzles “Daily Shikaku” de temps limitat ofereixen un repte i cap pista, mentre que els Hoops setmanals estan inspirats en esdeveniments de la vida real i estan plens de curiositats. stitch. es llança com a exclusiva temporal per a la consola a Nintendo Switch avui.

ANTONBLAST

El diable mateix ha robat la teva col·lecció d’ànimes preuada, i estàs en una rampa per recuperar-la en ANTONBLAST, un dinàmic joc d’acció i plataforma que combina acció destructiva amb un preciós art píxel dibuixat a mà. Amb el Mighty Hammer com Dynamite Anton o el Massive Mace com Dynamite Annie, destrossaràs mons estranys i et trobaràs amb caps brutals. Destrossa el paisatge per obrir-te camí i trobar noves àrees per explorar. Després d’arribar al final de cada nivell, un detonador començarà a contar enrere, així que hauràs de tornar corrents a l’inici abans que tot exploti. Prepara’t per a un temps destructiu quan ANTONBLAST es llança a Nintendo Switch com a exclusiva temporal per a la consola el 12 de novembre. Una demostració gratuïta estarà disponible més endavant avui a la Nintendo eShop.

Refind Self: The Personality Test Game

En aquest joc d’aventura basat en l’exploració, assumes el paper d’un androide, la creació d’un metge ara mort. No hi ha eleccions correctes o incorrectes en aquest viatge, i cada decisió que prenguis revela una mica més sobre qui ets. Viatja a llocs dels teus records, interactua amb altres personatges i poc a poc recull el futur que el teu creador va imaginar per a tu. Al final del teu viatge, es revelarà el teu tipus de personalitat, i amb 23 tipus de personalitat per descobrir, pots fer eleccions diferents en cada partida i veure on et porten. Inclús pots compartir els teus resultats amb altres jugadors i comparar les teves eleccions. Descobreix qui ets realment quan Refind Self: The Personality Test Game es llança a Nintendo Switch com a exclusiva temporal per a la consola aquest estiu.

Valley Peaks

Valley Peaks és un joc de plataformes d’escalada en primera persona situat en una cadena de muntanyes pastel, plena de vilatans que croassen. Com a nou tècnic assignat als pics, explora al teu gust i intenta superar els reptes aparentment impossibles. Entre pujades pots xerrar amb la gent granota i fer petites missions secundàries com omplir targetes de segell per desbloquejar equipament. Alternativament, relaxa’t i juga a minijocs mentre satisfas les necessitats dels habitants de la vall. Les muntanyes et criden a Valley Peaks, que es llança a Nintendo Switch aquest any.

Anuncis finals

  • ANIMAL WELL, un joc d’acció i aventura que desafia els jugadors a explorar un laberint dens i interconnectat i intentar descobrir els seus molts secrets, llançat el 9 de maig.
  • Another Crab’s Treasure, on jugues com un cranc ermità intentant recuperar la teva closca preuada en una èpica caça de tresors a través d’un oceà contaminat, que es llança el 25 d’abril.
  • SCHiM, un joc de plataformes 3D que barreja elements de llum i ombra directament en el seu jugabilitat, que es llança el 18 de juliol.
  • Duck Detective: The Secret Salami, una aventura narrativa en què els jugadors hauran d’utilitzar els seus poders de deducció per inspeccionar evidències, omplir els buits i resoldre el cas, llançat exclusivament a Nintendo Switch el 23 de maig.
  • BZZZT, un joc de plataformes de ritme ràpid amb una sensació retro-futurista, llançat a l’estiu de 2024.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.