Nintendo

Wingspan arribarà a Nintendo Switch en format físic aquest estiu

Els fans del guardonat joc de taula d’estratègia, Wingspan, tindran l’oportunitat de batre les seves ales a la plataforma de Nintendo Switch aquest estiu, gràcies a una col·laboració entre Merge Games i Tesura Games.

Wingspan, conegut pel seu enfocament relaxant i estratègic, permet als jugadors submergir-se en un món d’ocells, competint per atreure les espècies més exòtiques a les seves reserves naturals. Amb el llançament en format físic per a Nintendo Switch, els jugadors podran gaudir de l’experiència tàctil del joc a la comoditat de les seves mans, portant amb ells l’emoció de construir hàbitats i descobrir centenars d’espècies úniques.

L’edició física de Wingspan per a Nintendo Switch inclourà l’expansió europea, la oceànica i el paquet decoratiu de temporada, oferint als jugadors una varietat de contingut addicional per explorar i gaudir. A més, tant els modes per a un jugador com multijugador estaran disponibles, permetent partides emocionants tant en solitari com amb amics.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.