Núvol Ordinador Xbox

Anunciats els primers jocs de Game Pass per a maig

Xbox Game Pass comença el maig de 2024 amb una interessant selecció de jocs. A partir d’avui, els subscriptors també poden gaudir de Have A Nice Death, un roguelike d’acció 2D foscament encantador on els jugadors controlen la Mort, intentant restablir l’equilibri i salvar els seus plans de vacances.

Nous jocs confirmats

  • Tomb Raider: Definitive Edition estarà disponible el 2 de maig, portant la història original de Lara Croft de nou al Game Pass amb tot el seu combat d’alta intensitat i jugabilitat de supervivència.
  • Kona II: Brume, que arribarà el 7 de maig, continua la narrativa interactiva ambientada en un poble minaire rural del Nord del Canadà, envoltat per una boira misteriosa.
  • Little Kitty, Big City, una aventura d’obra oberta protagonitzada per un gatet perdut, estarà disponible el primer dia amb el Game Pass a partir del 9 de maig.
  • Brothers: A Tale of Two Sons, el títol guardonat del director Josef Fares, s’unirà a la biblioteca el 14 de maig, oferint una experiència de joc cooperativa.

Tots els jocs estaran disponibles a consola, PC i el núvol.

No obstant això, amb les noves arribades venen les sortides. Diversos jocs deixaran la biblioteca de Game Pass el 15 de maig, incloent-hi Eastern Exorcist, Eiyuden Chronicle Rising i Just Cause 4 Reloaded, entre d’altres. Els membres poden comprar aquests jocs amb un descompte del 20% abans que marxin.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.