Ordinador PlayStation Xbox

Yellow Brick Games revela Eternal Strands per a consoles i PC

Yellow Brick Games ha anunciat el pròxim llançament de Eternal Strands, un joc d’acció i aventura de fantasia per a un sol jugador en tercera persona. El joc està previst que es llanci a PlayStation 5, Xbox Series i PC a través de Steam. Eternal Strands és el títol de debut de l’estudi independent, que va ser fundat pel creador de Dragon Age, Mike Laidlaw, i veterans d’Ubisoft el novembre de 2020.

Els jugadors es posaran a la pell de Brynn, una jove teixidora amb formidables habilitats màgiques, en una missió per recuperar el lloc cultural del seu poble. El joc promet un món ple de secrets, on els jugadors poden utilitzar l’entorn i la temperatura per obtenir avantatge en les batalles contra una varietat de criatures fantàstiques. Amb un sistema de física de nova generació, el joc fomenta l’exploració creativa i les estratègies de combat.

Eternal Strands presenta un sistema d’interacció on la calor, el fred i la destrucció en temps real juguen un paper fonamental en el combat. Els jugadors poden crear armes i armadures encantades i fer servir habilitats màgiques per navegar pel món.

Tot i que encara no s’ha anunciat una data de llançament concreta, els jugadors interessats poden veure el tràiler i les primeres captures de pantalla al lloc web oficial del joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content