Núvol Ordinador Xbox

Xbox Game Pass anuncia nous títols per a l’abril de 2024

Game Pass està a punt de donar la benvinguda a una gran varietat de jocs nous i actualitzacions aquest abril. Començant avui, els usuaris de Game Pass ja poden jugar a Ark: Survival Ascended i SUPERHOT: Mind Control Delete. Demà, LEGO 2K Drive també estarà disponible tant a núvol com consola.

A partir del 4 d’abril, els jugadors podran gaudir de l’encantadora aventura de Lil Gator Game a través del núvol, consola i PC. El mateix dia, els aficionats al golf podran gaudir de EA Sports PGA Tour al PC Game Pass i Ultimate a través de l’EA Play.

El 9 d’abril, el joc narratiu Kona torna a la biblioteca de Game Pass, convidant els jugadors a resoldre misteris en un poble assetjat per una tempesta de neu. El mateix dia de llançament, Botany Manor, arribarà a Game Pass, oferint una experiència única de trencaclosques de jardineria a través del núvol, PC i Xbox Series X|S.

Els fans de Lara Croft podran reviure Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition, disponible l’11 d’abril, que inclou tots els DLC, armes, vestits i habilitats. Seguint el 16 d’abril, Harold Halibut se suma a Game Pass, oferint una nova aventura narrativa el dia del seu llançament.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content