Núvol Ordinador Xbox

Xbox Game Pass anuncia nous títols per a l’abril de 2024

Xbox Game Pass anuncia nous títols per a l’abril de 2024

Game Pass està a punt de donar la benvinguda a una gran varietat de jocs nous i actualitzacions aquest abril. Començant avui, els usuaris de Game Pass ja poden jugar a Ark: Survival Ascended i SUPERHOT: Mind Control Delete. Demà, LEGO 2K Drive també estarà disponible tant a núvol com consola.

A partir del 4 d’abril, els jugadors podran gaudir de l’encantadora aventura de Lil Gator Game a través del núvol, consola i PC. El mateix dia, els aficionats al golf podran gaudir de EA Sports PGA Tour al PC Game Pass i Ultimate a través de l’EA Play.

El 9 d’abril, el joc narratiu Kona torna a la biblioteca de Game Pass, convidant els jugadors a resoldre misteris en un poble assetjat per una tempesta de neu. El mateix dia de llançament, Botany Manor, arribarà a Game Pass, oferint una experiència única de trencaclosques de jardineria a través del núvol, PC i Xbox Series X|S.

Els fans de Lara Croft podran reviure Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition, disponible l’11 d’abril, que inclou tots els DLC, armes, vestits i habilitats. Seguint el 16 d’abril, Harold Halibut se suma a Game Pass, oferint una nova aventura narrativa el dia del seu llançament.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.