Núvol Ordinador

Amazon confirma el contingut de Prime Gaming de juny

Amazon confirma el contingut de Prime Gaming de juny

Amazon ha anunciat l’actualització de contingut de Prime Gaming per a juny, oferint una gamma de jocs per als membres d’Amazon Prime. Prime Gaming proporciona una selecció de jocs descarregables per mantenir, una subscripció mensual a un canal de Twitch i altres avantatges de joc.

La llista de jocs de juny amb Prime inclou:

  • 6 de juny: STAR WARS Battlefront II (Clàssic, 2005) [Codi GOG]
  • 6 de juny: Weird West Definitive Edition [Codi Epic Game Store]
  • 6 de juny: Genesis Noir [Aplicació Amazon Games]
  • 13 de juny: Everdream Valley [Aplicació Amazon Games]
  • 13 de juny: Mythforce [Codi Epic Game Store]
  • 13 de juny: Blast Brigade vs. the Evil Legion of Dr. Cread [Codi GOG]
  • 13 de juny: Projection: First Light [Aplicació Amazon Games]

A més, un joc extra de maig amb Prime estarà disponible a partir de demà: The Lullaby of Life, que es podrà reclamar amb codi GOG.

Accedeix a una selecció rotativa de jocs a Amazon Luna

Amazon Luna està disponible per als jugadors dels EUA, Canadà, Alemanya, el Regne Unit, França, Itàlia i Espanya, permetent l’accés instantani als jocs en dispositius compatibles, incloent Fire TV. Els membres de Prime Gaming d’aquests països poden jugar a una selecció rotativa de jocs a Luna. Aquest mes, la llista inclou Metro Exodus, Bee Simulator, Fallout New Vegas: Ultimate Edition i Fallout 3: Game of the Year Edition, juntament amb Fortnite, LEGO Fortnite, Rocket Racing, Fortnite Festival i Trackmania.

Les pròximes ofertes de Prime Gaming i Amazon Luna inclouran títols i esdeveniments addicionals, com ara el crossover de Fallout a Fortnite.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.