Retro Sector

Blaze Entertainment assoleix un milió de cartutxos venuts i nomena president a Dominic Wheatley

Blaze Entertainment celebra la venda d’un milió de cartutxos físics Evercade

Blaze Entertainment ha anunciat que ha venut més d’un milió de cartutxos físics de la seva plataforma Evercade. Aquest assoliment ha estat possible gràcies al creixement continu de la plataforma, la qualitat de les llicències de jocs retro i independents, i els recents llançaments de maquinari tant d’Evercade com de les marques HyperMegaTech.

L’empresa britànica independent destaca la demanda de títols que han ajudat a conformar la indústria dels videojocs, des dels primers adoptants fins als usuaris més joves, així com de nous jocs independents moderns i d’estil retro. El col·leccionisme de cartutxos físics d’Evercade continua sent fort, reflectint una època de gran creixement i popularitat en l’entreteniment interactiu.

Dominic Wheatley nomenat president de Blaze Entertainment

Dominic Wheatley, cofundador i exconseller delegat d’Eidos, ha estat nomenat president de Blaze Entertainment. Wheatley, conegut pel seu paper en el llançament de franquícies com Tomb Raider i Championship Manager, aportarà la seva àmplia experiència en el sector del videojoc. També ha estat conseller delegat del Grup Catalis i actualment és director d’aquesta empresa, que inclou l’editor de jocs independents Curve Games i el proveïdor de serveis externs Testronic.

Llançament de Tomb Raider Collection 1

La notícia del nomenament de Wheatley coincideix amb l’anunci d’una associació amb Crystal Dynamics i la llicència de la franquícia Tomb Raider. El cartutx físic Evercade Tomb Raider Collection 1, que inclou els tres jocs originals de Tomb Raider en la seva versió de 32 bits per a consoles domèstiques, s’ha convertit en el més ràpidament venut en els cinc anys d’història d’Evercade. Aquest llançament està acompanyat pel nou maquinari Evercade EXP-R i Evercade VS-R, oferint als aficionats l’experiència de joc retro d’Evercade per menys de 100 euros.

Les declaracions de Wheatley i Byatt subratllen l’entusiasme i l’oportunitat que representa aquesta nova etapa per a Blaze Entertainment. Wheatley va expressar la seva admiració per l’equip i el maquinari de Blaze, mentre que Byatt va destacar la importància del nomenament de Wheatley i l’èxit de l’associació amb Crystal Dynamics.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.