Ordinador PlayStation

Anunciada la data de llançament del Remake de Silent Hill 2

Konami Digital Entertainment ha anunciat que el remake de Silent Hill 2 es llançarà a PlayStation 5 i PC a través de Steam el 8 d’octubre. Les reserves per a les edicions digitals i físiques ja estan disponibles a partir d’avui. El contingut digital exclusiu es troba inclòs en les versions de reserva de les edicions Estàndard i Deluxe, amb tots els detalls disponibles al web oficial.

L’anunci es va fer durant la segona transmissió en directe de Silent Hill, que va incloure 13 minuts de metratge ampliat de joc de Silent Hill 2. La transmissió també va incloure una mirada darrere de les càmeres de l’adaptació cinematogràfica, Return to Silent Hill, amb comentaris del director Christophe Gans.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.